آیا پرونده خرید اف35 عربستان به سرنوشت امارات دچار می شود؟ ایران ورود غیرقانونی مقامات رژیم صهیونیستی به خاک سوریه را محکوم کرد عراقچی پس از تصویب قطعنامه ضد ایرانی: تفاهم قاهره رسما خاتمه یافته تلقی می‌شود تصویب قطعنامه ضد ایرانی در نشست شورای حکام آژانس ماجرای کشف یک بسته مشکوک در دفتر نتانیاهو لندن: قطعنامه گروه چهارجانبه تعهدات جدیدی برای ایران ایجاد نمی‌کند عراقچی: بسیج نهادی محدود به دوران جنگ نیست نوار مخفی که می‌تواند ترامپ را درگیر یک رسوایی لاپوشانی دیگر کند قطعنامه ضدایرانی کانادا در کمیته سوم سازمان ملل تصویب شد طرح جدید ترامپ برای اوکراین اعلام شد چین انحصار هواپیمایی ایرباس و بوئینگ را می‌شکند ریاض و واشنگتن به تفاهم تاریخی در همکاری هسته‌ای رسیدند ادعای ترامپ درباره ایران: احتمالاً به توافق برسیم وقوع انفجار‌های مجدد در شهر خان‌یونس/ ۱۴ نفر به شهادت رسیدند درخواست عراقچی از اعضای شورای حکام برای مخالفت با قطعنامه تروئیکای اروپایی

وقوع انفجار در مقر الحشدالشعبی عراق

منابع امنیتی عراقی با اشاره به وقوع انفجار در مقر الحشد الشعبی در بصره، گفتند نیروهای مردمی در حال مقابله با حمله گروه‌های مسلح به مجموعه کاخ‌های ریاست‌جمهوری در این منطقه هستند.
تاریخ انتشار: ۰۷:۳۶ - ۱۲ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 04
کد خبر: ۱۵۳۰۶۶

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌های عراقی بامداد سه‌شنبه خبر دادند که ۳ انفجار شهر بصره در جنوب این کشور را را لرزاند.

طبق گزارش‌ها، این انفجارها مقر سازمان «الحشد الشعبی» در بصره را هدف گرفته و پس از آن صدای تیراندازی متناوب از سمت شهرک «التنومه» شنیده شد.

کانال تلگرامی «صابرین‌نیوز» گزارش داد: «۸ فروند راکت کاتیوشا به نزدیکی مجموعه کاخ‌های ریاست جمهوری در بصره برخورد کردند. الحشد الشعبی در حال مقابله با حمله تروریستی باندهای مسلح به مجموعه کاخ‌های ریاست جمهوری است».

این رسانه عراقی ضمن اشاره به برخورد ۴ فروند راکت کاتیوشا به منطقه التنومه در بصره، به نقل از منبع امنیتی نوشت: «بمب‌گذاری در بصره، بار دیگر مقر الحشد الشعبی را هدف قرار داد».

صابرین نیوز با بیان اینکه تعداد راکت‌های کاتیوشای شلیک‌شده به سمت مجموعه کاخ‌های ریاست‌جمهوری بصره به ۱۴ فروند رسیده، خبر داد: «حداقل ۱۲ نفر در جریان حملات تروریست‌ها کشته یا زخمی شدند».

این رسانه عراقی دقایقی بعد گزارش داد که الحشد الشعبی حمله اشرار مسلح به منطقه التنومه را دفع کرده و این افراد مجبور به عقب‌نشینی شدند.

حدود یک هفته قبل نیز ده‌ها نفر از آشوبگران حامی جریان صدر با تجمع مقابل ساختمان استانداری بصره و ذی‌قار، درب‌ها را شکسته و وارد ساختمان شدند./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار